ELEME - Online store

Mėgaukitės neprilygstamu komfortu ir garso kokybe su SHOKZ OpenFit Air

Šiuo metu beveik visi turi belaides ausines. Todėl patogumas ir garso kokybė yra labai svarbūs renkantis tobulas ausines, ypač aktyviam gyvenimo būdui. Shokz sugalvojo naują produktą, kuris galėtų pagerinti jūsų sportinius rezultatus.

SHOKZ OpenFit Air 

Ausinės siūlo unikalų funkcijų derinį, todėl jos yra puikus pasirinkimas fitneso entuziastams ir paprastai kasdienei veiklai. Dėl patvaraus dizaino, įspūdingo garso ir praktiškų savybių SHOKZ OpenFit Air ausinės yra vertinga investicija į jūsų aktyvų gyvenimo būdą. Yra įvairių spalvų:

- Juoda

- Balta

- Rožinė

OpenFit Air ausinės atitinka įvairius stiliaus pageidavimus. Atviros ausies konstrukcija leidžia jums žinoti situaciją, nes galite girdėti aplinkos garsus, tokius kaip eismo įvykiai.

Unikalus komfortas

Šios ausinės yra neįtikėtinai lengvos, užtikrinančios komfortą net ir ilgai naudojant. Nikelio ir titano lydinio naudojimas rėme ne tik prisideda prie lengvo dizaino, bet ir padidina patvarumą bei lankstumą. Tai užtikrina saugų prigludimą, kuris išlieka vietoje intensyvios veiklos, tokios kaip bėgimas, važiavimas dviračiu ar net didelio intensyvumo užsiėmimai, metu.

Garso kokybė

Skirtingai nuo tradicinių ausinių, naudojančių laidumą kaulams, SHOKZ OpenFit Air naudoja Shokz patentuotą „DirectPitch“ technologiją. Ši naujovė kartu su ''OpenBass'' žemų dažnių stiprinimo algoritmu užtikrina aiškų garsą visiškai neatskiriant vartotojo nuo aplinkos. Šis balansas puikiai tinka tiems, kurie nori mėgautis aukštos kokybės muzika žinodami aplinką. Nesvarbu, ar norite standartinio garso profilio, patobulinto vokalo ar sustiprinto boso, „Shokz“ programa leidžia pritaikyti garsą pagal jūsų pageidavimus.

Baterijos veikimo laikas

Baterijos veikimo laikas yra dar vienas galingas dalykas, išskiriantis SHOKZ OpenFit Air iš kitų. Kiekvienos ausinės siūlo iki 6 valandų atkūrimo vienu įkrovimu, o įkrovimo dėklas pailgina iki 28 valandų. Tai užtikrina, kad jūsų ausinės bus paruoštos naudoti bet kada – ar tai būtų ilga treniruotė, ar diena biure. Ausinės yra „IP54“ atsparios vandeniui ir dulkėms, todėl yra pakankamai tvirtos, kad atlaikytų prakaitą ir nedidelius purslus. Dėl to tai yra puikus pasirinkimas sportuojant ir lauke.

Suderinamumas su Shokz OpenFit Air

Ryšys yra sklandus dėl „Bluetooth 5.2“. Tai suteikia galimybę vienu metu prijungti ausines prie kelių įrenginių. Tai ypač naudinga perjungiant iš telefono į nešiojamąjį kompiuterį ir atvirkščiai, nereikia iš naujo susieti.  Ausinės yra pritaikomos ir leidžia lengvai valdyti muziką ir skambučius. Galite nustatyti papildomas ausinių funkcijas, kad atliktumėte tokius veiksmus, kaip pristabdyti muziką, praleisti muziką ir reguliuoti garsumą paprastais bakstelėjimais.

Jei esate pasirengęs patirti geriausią atvirų ausų garso technologiją, išbandykite SHOKZ OpenFit Air ausines ir atnaujinkite savo klausymo patirtį šiandien!

Nusipirk čia: ELEME - Internetinė parduotuvė