ELEME - Online store

Ištirkite tobulumą ir atraskite potencialą su naujais COROS APEX 2 ir APEX 2 Pro laikrodžiais

APEX 2 ir APEX 2 Pro laikrodžiai yra su pertvarkyta GPS antena, užtikrinančia didesnį veikimą, geresnę navigacijos patirtį, naujos kartos optinį širdies ritmo jutiklį ir ilgesnį GPS baterijos veikimo laiką padės treniruotis ir keliauti jūsų kelyje.

APEX 2 užtikrina 45 valandų pilną GPS baterijos veikimo laiką, o APEX 2 Pro – 75 valandas, o pilnai įkrauti prireikia mažiau nei 2 valandų.

Tai padeda stebėti miego kokybę, sekti gilų, lengvą ir REM miegą – visus svarbiausius miego ciklo etapus.

Pabudę atlikite greito širdies ritmo kintamumo (HRV) matavimą, kad nustatytumėte, kaip jūsų kūnas yra pasirengęs atlaikyti dienos stresą. Jame taip pat yra optinis širdies ritmo jutiklis.

APEX 2 veikia esant riešo veikimo temperatūrai nuo -20 iki 50 . Lietus, sniegas, balos, purvas, APEX 2 išlieka sausas bet kokiomis sąlygomis. Šis laikrodis, pagamintas su 5 ATM atsparumu vandeniui, taip pat atlaiko spaudimą iki 50 m gylio.

Jame įdiegtos aukščiausios klasės navigacijos funkcijos, todėl tiksliai žinote, kur esate dykumoje ir kaip grįžti į pradinį tikslą.

Naudodami nemokamus pasaulinius neprisijungus pasiekiamus kraštovaizdžio ir topografinius žemėlapius, galite pasiekti svarbiausią navigacijos informaciją atokiausiose vietose.

Skaitmeninis ciferblatas COROS APEX 2 ir APEX 2 Pro leidžia lengvai priartinti ir nutolinti žemėlapį, o jutiklinis ekranas leidžia vilkti žemėlapį pirštu, taip pat lengvai pakeisti laikrodžio nustatymus net mūvint pirštines.

Pradėkite savo kelionę dabar.

Galimas adresu: ELEME.lt – Internetinė parduotuvė