ELEME - Online store

Naujienos iš Hyperice

„Hyperice“ savo įrenginių asortimentą papildė dviem naujomis ir puikiomis naujovėmis: 1) šildomu hipervolto galvutės priedu ir 2) „Normatec Lower Legs“ įrenginiu.

Antgalis skirtas atpalaiduoti įtemptus raumenis, sumažinti nuovargį ir sustingimą bei išlaikyti visą judesių diapazoną, kad masažas būtų dar efektyvesnis ir paspartintų jūsų apšilimą bei atsistatymą.

Padidinus raumenų audinio temperatūrą, jūsų kūnas gali judėti veiksmingiau, tuo pačiu pagreitinamas apšilimo procesas. Jūs ne tik geriau pasirodysite sporto salėje, bet ir pastebėsite didesnį mobilumą kasdienėse situacijose.

Antgalis yra suderinamas su visais Hypervolt modeliais. 3 šildymo lygiai, nuo +43C iki +49C, akumuliatoriaus veikimo laikas iki 75 min ir gali būti patogiai įkraunamas naudojant USB-C laidą. 

Galima užsisakyti: Eleme.lt


Visiškai naujas Normatec Lower Legs yra nešiojamas ir suteikia dinamišką oro suspaudimo masažą blauzdos raumenims, kad išlaikytų lankstumą ir sumažintų kojų raumenų įtampą.

„Normatec Lower Legs“ koncepcija yra suteikti mūsų technologijos pranašumus platesnei auditorijai ir sutelkti daugiau žmonių naudoti „Normatec“ produktų liniją, siūlant nešiojamąją versiją, masažuoklį galima naudoti mobiliau, skirtingose vietose.

„Normatec Lower Legs“ atlieka tikslinį blauzdų masažą su trimis persidengiančiomis 360 laipsnių suspaudimo zonomis, kurios, kaip teigia prekės ženklas, pagerins kraujotaką, pagreitins atsistatymą, sumažins uždegimą ir sumažins skausmą bei įtampą apatinėje kojų dalyje.

 „Normatec Lower Legs“ suteikia unikaliausias naudojimo galimybes rinkoje su septyniais pritaikomo masažo lygiais ir „Bluetooth®“ valdikliais per „Hyperice“ programą. 

Iki trijų valandų baterijos veikimo laikas po visiško įkrovimo. TSA sertifikatas leidžiantis įrankį turėti lėktuve.



Galima užsisakyti: Eleme.lt