ELEME - Online store

COROS pristato PACE 3 GPS sportinį laikrodį

COROS pristatė PACE 3 laikrodį, kuris yra naujausias sportinis laikrodis ir PACE 2 įpėdinis, ir kuris pasižymi dar didesnėmis galimybėmis.
Palyginti su legendiniu pirmtaku visais atžvilgiais, COROS PACE 3 yra pranašesnis jis  turi:
  • Naujos kartos GPS – perkurtas visų sistemų palydovinis mikroschemų rinkinys su pasirenkamu dvigubu dažniu užtikrins, kad jūsų GPS duomenys būtų tikslūs net ir sudėtingiausiomis aplinkybėmis, pavyzdžiui, aukštuose miestuose ar giliai miške.
  • Dabar įveiksite daugiau – ilgesnis akumuliatoriaus veikimo laikas – 38 valandos nepertraukiamo GPS sekimo arba 24 dienos nuolatinio kasdieninio naudojimo, PACE 3 maksimaliai padidina naudojimo laiką ir sumažina įkrovimo laiką.
  • Eikite savo keliu užtikrintai naudodami galingų įrankių rinkinį, įskaitant „Breadcrumb“ navigaciją ir „Turn-by-Turn Alerts“.
  • Transflecinis „Always On Touchscreen“ ekranas – pagerina matomumą ryškioje saulės šviesoje su „Always On Display“ ir naktiniu režimu, galėsite lengvai matyti net tamsoje.
  • Muzikos atkūrimas – atsisiųskite ir atkurkite MP3 muziką tiesiai iš savo laikrodžio ir klausykite per „Bluetooth“ ausines arba garsiakalbius.
  • Naujos kartos optinis širdies ritmo jutiklis – tikslūs širdies ritmo duomenys, miego sekimas ir SpO2.
  • Nauji veiklos režimai – žygiai pėsčiomis, bėgimas takais, slidinėjimas, XC slidinėjimas ir snieglentė. COROS PACE 3 siūlo platų aktyvumo režimų asortimentą, kuris yra optimizuotas tiksliam matavimui.
  • 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę – itin lengvas, aptakaus korpuso ir vos 30 g sveriantis COROS PACE 3 skirtas nešioti visą dieną ir naktį, visiškai jūsų  neblaškydamas.

COROS Pace 3 yra daugiau nei laikrodis, visi Pace 3 vartotojai taip pat gauna neribotą nemokamą prieigą prie CORS treniruočių sprendimų: 1) COROS EvoLab, 2) COROS Training Hub, 3) COROS treneriai, 4) COROS treniruočių planai ir treniruotės.

PACE 3 pristatomas po įtempto COROS mėnesio, kurio metu buvo išleista keletas naujų programinės įrangos ir produktų atnaujinimų. Rugpjūčio mėnesio funkcijų atnaujinimas suteikė visiems COROS naudotojams nuoseklią navigaciją, kokybiškus laikrodžių ciferblatus ir Stryd naujos kartos metriką.