ELEME - Online store

Atraskite naujus nuotykius su COROS VERTIX 2S

Įsivaizduokite, kad vykstate į kelionę, kurioje turi būti įveiktas kiekvienas takas, pasiekta kiekviena viršūnė ir įveiktas kiekvienas iššūkis – tai jūsų stiprybės ir ryžto įrodymas.

Su COROS VERTIX 2S turite begalines galimybes, nes šis laikrodis sukurtas nuotykiams ir sukurtas ypatingai tiksliai, kad pagerintų jūsų aktyvumą.

Galia ir tikslumas

VERTIX 2S sukurtas siekiant užtikrinti neprilygstamą našumą ir tikslumą. Neįtikėtinai ilgas baterijos veikimo laikas, tikslus GPS sekimas ir gražus dizainas, laikrodis yra pasirengęs susidoroti su bet kokiais iššūkiais. Nepriklausomai nuo to, ar keliaujate nelygiu reljefu ar susidūriate su ekstremaliomis sąlygomis, ar tiesiog vykstate į kelių dienų ekspedicijas. VERTIX 2S savo užduotį atlieka puikiai.

Širdies ritmas

Visiems sportininkams svarbūs tikslūs duomenys. VERTIX 2S gali rodyti tikslius širdies ritmo duomenis. Naujasis sportinis laikrodis taip pat turi įmontuotą COROS 5 LED ir 4 detektorių optinį jutiklį, kuris tiksliai stebi jūsų širdies ritmą fizinio krūvio metu ir taip pat stebi jūsų įprastą kasdienę veiklą.

Be to, galėsite stebėti savo miego režimą, nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas ir daug daugiau.

Tinkamas stilius

VERTIX 2S yra daugiau nei tik sportinis laikrodis – tai taip pat stiliaus ir rafinuotumo išraiška. Galite rinktis šias dizaino versijas:

  •           Žemė
  •           Mėnulis
  •           Kosmosas

Šie dizainai ypač išryškina nuotykių dvasią savo unikalia išvaizda. Naudodami patvarius silikoninius ir lengvus nailoninius dirželius (įeina į dėžutę), galite pritaikyti savo VERTIX 2S pagal savo asmeninius pageidavimus.

Laukia nuotykiai

Kur jus nuves kitas nuotykis? COROS VERTIX 2S galimybės yra neribotos. Nesvarbu, ar keliaujate į kalnus, ar tyrinėjate takus, šis laikrodis bus nuolatinis jūsų palydovas, palaikantis jus kiekviename žingsnyje. Taigi atėjo laikaspatirti savo nuotykius!

produktą rasite čia: eleme.lt