ELEME - Online store

VAAST E/1 LAIMĖJO 1 VIETĄ KATEGORIJOJE „GERIAUSIO DIZAINO PRODUKTAS“

VAAST novatoriškas miesto e-dviratis E/1, Vokietijos dizaino apdovanojimuose Frankfurte, laimėjo kategorijoje Geriausio  dizaino dviračiai ir elektriniai dviračiai.

Ši pergalė žymi trečią aukšto lygio prekės ženklo flagmano pedalais minamo elektrinio dviračio laimėjimą per 12 mėnesių, taip pat VAAST laimėjo geriausio miesto dviračio apdovanojimą ABC Awards ir  Design & Innovation Awards apdovanojimuose. 

E/1 nėra tik dar vienas elektrinis dviratis tai  elektrinis transportas perkeltas į visiškai naują lygį kuris leido mums užtikrinti komfortą ir patogumą neprarandant estetikos ir dizaino.

E/1 yra pirmasis daugiafunkcis miesto e-dviratis, parodantis VAAST aukščiausios klasės tvarumą. Šio dviračio dizainas turi naujovišką NAILD R3ACT pakabos sistemą, kuri leidžia judėti 100 mm ir paskirsto motociklininko, sėdynės, akumuliatoriaus ir variklio svorį. Ši unikalios pakabos konstrukcija sumažina vibraciją iki 20 %, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas. 

Monorėmas ir integruotas aptakus Bosch 4 Performance CX Drive variklis užtikrina išskirtinai patogų važiavimą su žemu svorio centru ir dideliu našumu.

VAAST E/1 atspindi prekės ženklo įsipareigojimą siekti tvarumo, nes jis gaminamas iš tvarių žaliavų visiškai be plastiko įpakavimo.

Užsisakykite dabar: Eleme.lt