ELEME - Online store

VAAST – kur kas daugiau nei skambus žodis.

VAAST dviračiai yra prekės ženklas, sumaniai sukurtas siekiant išsivaduoti iš senų paradigmų.

Tai laisvė kurti naujoves pasiekti toliau nei bet kada anksčiau. Tai laisvė įrodyti, kad yra įvairių, geresnių būdų sukurti dviratį ir pasiekti daugiau.

Novatoriški dviračiai, orientuoti į efektyvumą, sukurti labiau dėmesingam, išplėtotam žmogaus varomam asmeniniam mobilumui. VAAST inžinieriai, mokslininkai, dizaineriai ir motociklininkai ir toliau sėkmingai stengiasi kurti funkcionalesnius, patvaresnius, puikiai sureguliuotus dviračius, skatinančius atrasti daugiau potyrių.

„Vaast“ komanda naudoja optimizuotas ir alternatyvias medžiagas, dizainą ir „V-Fit“ technologijas, kad sukurtų važiavimo jausmą, kuris privers jus keliauti sudėtingais maršrutais, kurių ankščiau dažniausiai vengdavote.

VAAST dviračiai pirmieji naudoja Allite super magnesium technologiją.

Šis didelio stiprumo lydinys pasižymi puikiomis amortizacinėmis savybėmis, sveria 33 % mažiau nei aliuminis ir 50 % mažiau nei titanas ir yra žymiai stipresnis už juos abu. Naudodama išskirtinai šį ekologišką metalą, „Vaast“ komanda sukūrė važiavimo jausmą, neprilygstamą niekam kitam.

Veiksmingas jėgos perdavimas palengvina važiavimą  įkalnes. 

Amortizacinės savybės neutralizuoja didžiąją dalį kelio nelygumų.

Rėmo svoris konkuruoja tik su anglies pluoštu. 

100% pluošto pagrindo pakuotė, visiškai be plastiko.

Super Magnesium, V-Fit, Naild R3EACT žemę traukianti pakaba – tik keli tikros VAAST naujovės pavyzdžiai... kaip sakoma, įrodymas. 
Pažanga, kurią galite jausti, o ne tik skaityti.

Jei tai nepagerintų važiavimo patirties, mes to nedarytumėm.


Mėgaukis kelione ELEME.lt – Internetinė parduotuvė