ELEME - Online store

Kaip išsirinkti tinkamą Shokz modelį?

Atsidarius „Eleme“ svetainę iš karto matote kelis ausinių modelius, todėl gali būti sunku suprasti, kurios ausinės jums tiks geriau. Todėl pristatysime trumpą mūsų modelių apžvalgą, kad galėtumėte pasirinkti tinkamą įrenginį savo treniruotėms.


Shokz OpenRun Pro

Geriausiai tinka: maratonams ir pusmaratoniams

„OpenRun Pro“, sukurtas elitiniams sportininkams, mėgėjams ir tiems, kas niekada neieško kompromisų siekiant rezultatų ir yra pasirengę peržengti savo ribas. Lengvas, atvirų ausų dizainas kartu su mūsų naujausia ir pažangiausia kaulų laidumo technologija leidžia jums palaikyti ryšį su jūsų audio prietaisais ir siekti savo tikslų klausantmuzikos. Kitos funkcijos: 10 valandų veikianti baterija, greitas įkrovimas ir IP55 atsparumo vandeniui patvarumo įvertinimas, leidžia susidoroti su bet kokia treniruote ir aplinka.


Shokz OpenRun

Geriausiai tinka: pusmaratoniais, lauko treniruotėmis, lenktynėmis

Mūsų lengviausios ausinės „OpenRun“ pasižymi vandeniui atsparia IP67 apsauga (neskirta plaukiojimui), 8 valandų baterijos veikimo trukme ir greito įkrovimo funkcija,skirta jūsų ilgiausiam bėgimui ir intensyviausioms treniruočių dienoms. Dvigubi mikrofonai ir mūsų išskirtinis daugiafunkcinis mygtukas leidžia lengvai atsiliepti į skambučius ir valdyti muziką keliais greitais palietimais, kai treniruojatės arba ilsitės.


Shokz OpenMove

Geriausiai tinka: lenktynėmis, trumpoms treniruotėms bei poilsio dienoms.

OpenMove yra puikus įrenginys tiems, kurie yra bėgimo ar kaulų laidumo sistemos naujokai! Patogi atvirų ausų technologija, 6 valandų baterijos veikimo trukme ir IP55 vandens atsparumas daro šias ausines idealiomis mažo intensyvumo treniruotėms, poilsio dienoms ir visoms pramogoms, kurių trokšta jūsų širdis! Prikite dabar: ELEME.lt – Internetinė parduotuvė


Prikite dabar: ELEME.lt – Internetinė parduotuvė