ELEME - Online store

Nudžiuginkite savo vaikus gražiomis ir praktiškomis dovanomis

Paskutinę akimirką lakstyti po parduotuves ir ieškoti perliukų, kuriuos jau kažkas nusipirko – ne pats maloniausias procesas. Tam turime išeitį – sutaupykite laiko pasirinkę Huffy prekės ženklo dovanų pasiūlymus.

Disnėjaus princesės  karieta bus puikus pasirinkimas mažosioms princesėms. Kadaise kiekviena mergina norėjo būti princese ir tai bus puikus dovanos pasirinkimas jai. „Disney Princess“ karieta su baltu arkliuku bus dovana, kuri neliks nepastebėta, maitinama baterijomis, kad vaikas galėtų patogiai ir greitai valdyti tiek didesniame kambaryje, tiek lauke. Ši spindinti karališka karieta sukurta su mėgstamų Disnėjaus princesių grafika: Belle, Pelenė, Rapunzel, Jasmine, Aurora ir Tiana. Kol vaikas vairuoja gražiąją karietą, karališkasis arklys slysta ant patvarių ratukų ir pasisuka traukdamas karietą. Kad pasivažinėjimas būtų dar smagesnis, galite paleisti Disnėjaus princesių garsus. Per pertraukėles tarp jojimų vaikas gali šukuoti žirgo karčius ir uodegą bei pinti gražias pynes.

McQueeno automobilis tiks kiekvienam mažam animacinių filmų McQueen ir lenktyninių automobilių gerbėjui. Raudona lenktynių grafika su mirksinčiais žaibais, veikiančiais priekiniais žibintais ir puikiais automobilio garsais. Lengvai atidaromos durelės ir akceleratoriaus pedalas leidžia vaikams pasijusti taip, lyg jie vairuotų savo pirmąjį automobilį.  Važiavimas pirmyn ir atbuline eiga valdomas pedalu, kad būtų tikras lenktyninis pojūtis. Šis lenktyninis automobilis patiks kiekvienam mažam 3–7 metų vairuotojui.

Tiems, kurie nėra automobilių ir mašinų gerbėjai, rekomenduojame rinktis naujus burbulinius paspirtukus – Spiderman, Frozen ir Cars temomis. Paspirtukai turi įmontuotą burbulų pūtimo mašiną, kuri judant pučia burbulus iš paspirtuko galo, tereikia pripildyti baką mėgstamo burbulų mišinio ir pirmyn. Paspirtukas tinka 3-5 metų vaikams,

Visus produktus galima įsigyti adresu: ELEME.lt – Internetinė parduotuvė