ELEME - Online store

Forerunner 965 – aukščiausios kokybės GPS bėgimo ir triatlono išmanusis laikrodis

Forerunner965 lyginant su Forerunner 265 turi lengvą titano apvadą, papildomus našumo rodiklius, integruotus žemėlapius ir galimybę talpinti daugiau dainų tiesiog laikrodyje.

Sportininkai gali naudoti naują krūvio santykio funkciją, kuri leidžia stebėti trumpalaikį ir vidutinį krūvio santykį – visa tai padės neviršyti ribų ir išlikti sveikiems, ir išvengti nesėkmių.

Forerunner965 siūlo novatoriškus įrankius, padedančius sportininkams pasiekti užsibrėžtų tikslų:

  • Pradėkite dieną nuo rytinės ataskaitos, kurioje pateikiama praėjusios nakties miego ir dienos treniruočių apžvalga bei HRV (širdies ritmo kintamumo) būsena.
  • Naudokite lenktynių valdiklį, kad gautumėte treniruočių patarimus, suasmenintas tik jums skirtas treniruotes ir būsimų lenktynių pabaigos laiko prognozes.
  • Peržiūrėkite suasmenintas kasdienes siūlomas treniruotes, kurios pritaikomos jums po kiekvieno bėgimo, kad atitiktų našumą ir atsistatymą.
  • Nuspreskinte, ar diena tinkama sunkiai, ar ramiai treniruotei, atsižvelgdami į miego kokybę, atsistatymą, treniruočių krūvį ir kt.
  • Išmatuokite bėgimo galią ir bėgimo dinamiką nuo riešo – tam nereikia jokios papildomos  programėlės ar prietaiso.

Kad padėtų sportininkams išvengti išsekimo, realaus laiko ištvermės įžvalgos seka ir valdo jų krūvio lygį, o Climb Pro leidžia jiems realiuoju laiku matyti informaciją apie esamus ir būsimus kopimus, įskaitant nuolydį, atstumą ir aukščio padidėjimą.

Įtaisyti spalvoti žemėlapiai padės sportininkams išlikti kelyje ir įveikti atstumus. Forerunner 965 turi iki 31 valandos baterijos veikimą GPS režimu ir iki 23 dienų išmaniojo laikrodžio režimu. 

Galimos 3 laikrodžio spalvos, atitiksiančios jūsų stilių: ELEME.lt – Internetinė parduotuvė