ELEME - Online store

Shokz OpenFit – garso ateitis su atviro tipo ausinėmis

Pristačius „Shokz OpenFit“, „Shokz“ tapo aiškiu atvirų ausinių technologijos lyderiu.

Tradicinės ausinės ar belaidės ausinės dažnai izoliuoja mus nuo mus supančio pasaulio, blokuodamos išorinius garsus. „Shokz OpenFit“ siūlo kitokį požiūrį.

Naudojant kaulo laidumo arba DirectPitch™ technologiją, šios atviros ausinės perduoda garsą į ausies kanalą be kliūčių. Tai reiškia, kad galite mėgautis mėgstama muzika, ir girdėti aplinkinius garsus.

Nesvarbu, ar bėgate į miestą, ar stebite vaikus, kai namuose tampa per tylu, „Shokz OpenFit“ leidžia palaikyti ryšį su pasauliu.

„Shokz OpenFit“ suteikia galimybę mėgautis muzika ir podcast'ais nepakenkiant savo saugumui, nesvarbu, ar tai būtų išgirtas iš galo artėjantis automobilis, ar pokalbis su draugu. Pažvelkite į situacijas, kuriose „Shokz OpenFit“ praverčia:

  • Pirmenybę teikite saugai sportuodami lauke, pvz., važinėdami dviračiu, bėgiodami ar vaikščiodami pėsčiomis. Atviros ausies konstrukcija leidžia išgirsti svarbius aplinkos signalus, pvz., artėjančias transporto priemones, nepažįstamus žmones ar laukinės gamtos garsus.
  • Dalyvaukite pokalbiuose ar vaizdo konferencijose girdėdami  savo aplinką. Galite išgirsti savo partnerį, vaikus ar augintinius, kai jiems jūsų reikia, ir pasiekti darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą bei efektyvų bendravimą dirbant iš namų.
  • Paverskite namų ruošos darbus malonia daugiafunkcine patirtimi. Atlikite namų ruošos darbus mėgaudamiesi tinklalaidėmis ar muzika nekeisdami dienos ritmo.

Patogumas yra svarbiausias, kai kalbama apie ausines, ypač naudojant ilgesnį laiką. „Shokz OpenFit“ teikia pirmenybę komfortui trimis būdais:

  • Jokio spaudimo ar suspaudimo – „OpenFit“ užtikrina patogų prigludimą, nespaudžiant ausų.
  • Saugus ir erdvus – ergonomiškas delfino formos ausies lankas užtikrina, kad ausinės saugiai laikytųsi aplink ausis, užtikrinant natūralų oro srautą ir sumažinant diskomfortą ilgai nešiojant.
  • Jokio nuovargio ausims – dėl atvirų ausų dizaino jums nereikės jaudintis dėl ausų nuovargio, susijusio su tradicinėmis ausinėmis. Ausinės tvirtai priglunda prie ausies ir neslysta, todėl jums nereikės jaudintis, kad jos bus per didelės ar per mažos jūsų ausies kanalui.

„OpenFit“ leidžia visą dieną priimti  skambučius, valandų valandas mėgautis mėgstamomis melodijomis ar podcast'ais ir beveik pamiršti, kad nešiojate ausines.

„Shokz OpenFit“ reikalauja labai mažai priežiūros, o dėl atvirų ausų dizaino išvengsite tiesioginio kontakto tarp ausinių ir ausies kanalo, todėl sumažėja bakterijų dauginimosi rizika.

Ausinės taip pat yra atsparios vandeniui, todėl galite be rūpesčių mėgautis muzika nesijaudinami dėl  prakaito per treniruotes ar net lyjant.


Užsisakykite dabar: ELEME.lt – Internetinė parduotuvė