ELEME - Online store

Pristatome naują saulės GPS dviračių kompiuterį ''DURA''

Sveiki atvykę keliautojai!

Ar kada nors pastebėjote, kad jūsų dviračio kompiuterio akumuliatorius beveik išsikrovė kaip tik tada, kai jau buvote pasiruošę išvažiuoti į kelią? Jei ne, tuomet tikriausiai esate matę, kaip visiškai įkrautos pasenusios baterijos gyvavimo laikas nukrenta iki nulio, kai išvažiavę į kelią, tikėdamiesi patekti į atpažįstamą vietovę, sužinote, kad pasiklydote, ir stebuklingai randate kelią namo, todėl, kad ir kur keliautumėte, COROS turi sprendimą - visiškai nauja COROS DURA yra geriausias jūsų sąjungininkas.

COROS DURA (Saulės GPS dviračių kompiuteris).

Įspūdingai ilgas baterijos veikimo laikas, krištolo skaidrumo spalvotas jutiklinis ekranas, dviejų dažnių GPS navigacija ir išsami dviračių sporto treniruočių platforma, parengta įgyvendinti didžiausius jūsų dviračių sporto tikslus. Užuot užpildžiusi turimą erdvę kuo didesniu ekranu, „Coros“ sąmoningai panaudojo mažesnį ekraną - 2,7 colio nuo kampo iki kampo - ir viršutinį paviršiaus trečdalį užpildė itin efektyviai veikiančiomis mažomis saulės baterijomis, todėl jis gali veikti iki 120 valandų. Tiesą sakant, tinkamomis sąlygomis jis gali baigti kelionę labiau įkrautas, nei ją pradėjo, nes saulės baterijų skydeliai užtikrina iki dviejų valandų baterijos veikimo laiką už kiekvieną tiesioginių saulės spindulių valandą.             

Daugiau funkcijų

Papildomos funkcijos: integruota dviračio signalizacija ir avarinis įspėjimas, artėjančių įkalnų apžvalga ir išmanusis vidutinio ilgio maršruto keitimas per „Google Maps“ (telefono ryšys), kuriame taip pat pateikiami naujausi duomenys apie eismą ir kelius. Uždarymo informacija. Jį galima prijungti prie įprastų programėlių, įskaitant „TrainingPeaks“, „Strava“, „Komoot“ ir „RideWithGPS“, kad būtų galima atsisiųsti maršrutus ar treniruotes ir tada įkelti važiavimus. Kaip ir tikėtasi, jį taip pat galima prijungti prie programėlės „Coros“, kuri leidžia naudotojams konfigūruoti įrenginį ir atlikti programinės įrangos atnaujinimus.

Išsamesnė informacija

COROS DURA įrengtas naujausias dviejų dažnių GPS palydovų lustas, kuris tiksliai fiksuoja buvimo vietos duomenis net važiuojant judriais keliais ar dideliame aukštyje esančiuose miestuose. Kai įjungtas automatinio GPS pasirinkimo režimas, COROS DURA naudoja geriausią GPS sekimo būdą pagal palydovo stiprumą, kad išlaikytų tikslų sekimą ir optimizuotų akumuliatoriaus sąnaudas. Jei pasuksite ne ten, kur reikia, tai nesvarbu, nes COROS DURA iš karto pakeičia maršrutą naudodamasi „Google Maps“ realiuoju laiku teikiamais duomenimis apie kelių būklę, kad išvengtumėte sezoninių uždarymų ir kelio darbų.

Visa patirtis

„Solar“ GPS dviračių kompiuteris turi puikią funkciją - po važiavimo, nepriklausomai nuo jo trukmės, jis beveik akimirksniu įkelia duomenis, todėl galite lengvai dalytis savo nuotykiais su bendruomene. Jis veikia su COROS laikrodžiais ir jutikliais, kad pateiktų visą treniruočių informaciją ir leistų sklandžiai sekti savo pažangą. Su integruotomis „Bluetooth“, ANT+, mūsų „Solar GPS“ dviračių kompiuteris užtikrina lankstumą ir visuotinį suderinamumą kaip niekada anksčiau.

Prisijunkite prie mūsų ir leiskitės į geriausią savo nuotykį su „DURA Solar“ GPS dviračių kompiuteriu - puikiu jūsų dviračių nuotykių palydovu. Dviračių sporto ateitis prasideda dabar, ir ji yra šviesesnė nei bet kada anksčiau!