ELEME - Online store

CARDO Puikus našumas – nepralenkiamas PACKTALK PRO

Pasaulyje, kuriame dominuoja motociklininkų bendravimas, CARDO turi tikrai nuostabų sprendimą, kuris puikiai palengvina motociklininkų bendravimą .

Pristatome „PACKTALK PRO“
Didžiausią šio puikaus įrenginio privalumą suteikia integruotas avarijų aptikimo jutiklis, kuris suteiks pasitikėjimą kiekvienam motociklininkui kelyje. Jo funkcija skirta pastebėti, ką mato motociklininkas, ir nusiųsti avarinį įspėjimą nurodytam kontaktui, jei yra matomas pavojus kelyje.

Motociklininkams PACKTALK PRO siūlo puikią garso kokybę. Jame sumontuoti naujausi 45 mm JBL garsiakalbiai, kad būtų galima mėgautis geriausia garso kokybe keliaujant.

PACKTALK PRO yra ne tik techniškai įspūdingas, bet ir vizualiai patrauklus. Jo visiškai juoda matinė spalva sklandžiai subalansuoja eleganciją ir ilgaamžiškumą. Sukurta papildyti jūsų energingą gyvenimo būdą.

Šis įrenginys sukurtas su tokiomis funkcijomis kaip:
 - Automatinis įjungimas/išjungimas,
 - Antros kartos DMC technologija, palengvinanti bendravimą iki 15 žmonių.
 - Prietaisas taip pat atsparus vandeniui, neabejosite, kad jo funkcijos veiks net ir pačiomis sunkiausiomis oro sąlygomis.

 PACKTALK PRO užtikrina, kad programinės įrangos naudojimas niekada nesukels vargo. PACKTALK PRO yra ne tik įrenginys, bet ir kompanionas, kuris sukurs išskirtinę patirtį, kelionėse.