ELEME - Online store

Kodėl verta rinktis Shokz atviro tipo ausines?

2011 m. Shokz komanda išleido savo pirmąsias atviro tipo ausines, kad leisdamiesi į kelionę galėtumėte atskleisti muzikos klausymosi magiją ir kartu girdėti aplinką.

Novatoriškos atviro tipo ausinės patraukė milijonų sporto entuziastų ir aktyvaus gyvenimo būdo žmonių dėmesį, išsiskiriančios iš tradicinių į ausis ir ant ausų dedamų ausinių.

Skirtingai nuo įprastų garso įrenginių, kurie blokuoja aplinkinius triukšmus, Shokz atviro tipo ausinės leidžia išlikti budriems ir išvengti galimų pavojų, įskaitant eismą, laukinę gamtą ir pėsčiuosius.

Dėl išskirtinio „Shokz“ atvirų ausinių dizaino ir lengvo titano rėmo jos yra tokios patogios, beveik nejausite, kad nešiojate ausines, todėl jos idealiai tinka ilgesniam naudojimui.

Skirtingai nuo kitų ausinių, kurios naudojimo metu gali iškristi ar pasislinkti, Shokz apvyniojamas titano rėmas užtikrina patogų ir patikimą prigludimą, užtikrindamas, kad ausinės išliks savo vietoje net atliekant sudėtingiausią veiklą.

Shokz leidžia jums mėgautis gamtos garsais bėgiojant lauke arba aiškiai girdėti bendradarbio balsą svarbaus konferencinio pokalbio metu.

Palaikykite ryšį su jums svarbiais žmonėmis, nesvarbu, ar tai jūsų bėgimo partneriai, kolegos, mylimieji, ar jus supantis pasaulis.