ELEME - Online store

Treniruokitės su Forerunner 265 ir 265S išmaniaisiais laikrodžiais

Forerunner265 pirmoji GPS išmaniųjų laikrodžių serija su ryškiais AMOLED ekranais.

Forerunner265 turi pasirenkamus spalvinius ekranus, kuriuose lengva matyti duomenis betkokiomis oro sąlygomis, o jutiklinis ekranas papildo tradicinį 5 mygtukų dizainą, leidžiantį greitai pasiekti kasdienes sveikatos funkcijas, išmaniuosius pranešimus ir kt.

Forerunner265 siūlo novatoriškus įrankius, padedančius sportininkams pasiekti užsibrėžtų tikslų:

  • Pradėkite dieną nuo rytinės ataskaitos, kurioje pateikiama praėjusios nakties miego ir dienos treniruočių apžvalga bei HRV (širdies ritmo kintamumo) būsena.
  • Naudokite lenktynių valdiklį, kad gautumėte treniruočių patarimus, suasmenintas tik jums skirtas treniruotes ir būsimų lenktynių pabaigos laiko prognozes.
  • Peržiūrėkite suasmenintas kasdienes siūlomas treniruotes, kurios pritaikomos jums po kiekvieno bėgimo, kad atitiktų našumą ir atsistatymą.
  • Nuspreskinte, ar diena tinkama sunkiai, ar ramiai treniruotei, atsižvelgdami į miego kokybę, atsistatymą, treniruočių krūvį ir kt.
  • Išmatuokite bėgimo galią ir bėgimo dinamiką nuo riešo – tam nereikia jokios papildomos  programėlės ar prietaiso.

„Forerunner 265“ apima „Garmin First Beat Analytics“ našumo stebėjimo įrankius, pvz., VO2 max, našumo būklę, treniruočių efektyvumą ir kt.

Forerunner265 turi riešo pulso oksido jutiklį, BodyBattery energijos stebėjimą, pažangų miego stebėjimą ir miego balą, streso stebėjimą, menstruacinio ciklo ir nėštumo stebėjimą ir kt.

Forerunner265 laikrodis leidžia gauti išmaniuosius pranešimus; Parsisiųsti dainas iš Spotify. Klausymasis be telefono.

Forerunner265 galimas dviejų dydžių: 42 mm dydžio Forerunner 265S turi iki 24 valandų baterijos veikimo laiką GPS režimu ir iki 15 dienų išmaniojo laikrodžio režimu, o 46 mm dydžio Forerunner 265 siūlo iki 20 valandų baterijos veikimo laiką GPS režimu ir iki 13 dienų išmaniojo laikrodžio režimu.

Galimos 6 laikrodžio spalvos, atitiksiančios jūsų stilių: ELEME.lt – Internetinė parduotuvė