ELEME - Online store

Pažink tikrąjį save su GARMIN Venu 3 laikrodžiu

Tikslingai sukurtas su pažangiomis sveikatos ir fizinės būklės funkcijomis, galimybe skambinti ir siųsti tekstinius pranešimus, „Venu 3“ yra daugiau nei tik išmanusis laikrodis – tai jūsų asmeninis treneris ant riešo, padedantis įgyvendinti tikslus.

Pagrindinės Venu 3 serijos laikrodžio funkcijos:

  • „Body battery™“ energijos stebėjimas - stebėkite kūno energijos lygį, kad žinotumėte, kada jūsų kūnas kupinas jėgų ir pasiruošęs veikti arba kada išsekęs ir reikia miego. Gaukite dar daugiau informacijos ir asmeninių įžvalgų apie tai, kaip miegas, snaudimas, kasdienė veikla ir didelis stresas veikia jūsų energijos lygį.
  • Miego treneris - sužinokite miego rezultatą ir gaukite asmeninių patarimų, kiek miego jums reikia ir kaip pagerinti jo kokybę. Galite net stebėti skirtingas miego fazes ir snaudimą — ir matyti keletą pagrindinių miego rodiklių, pvz., ŠDK būseną, kad geriau suprastumėte savo sveikatos būklę.
  • Rytinė ataskaita - vos pabudę gaukite miego, poilsio, dienos kalendoriaus, ŠDK būklės ir kitų duomenų apžvalgą. Net galite tinkinti ataskaitą taip, kaip norite ją matyti.
  • TreniruočIų nauda ir atsigavimo laikas - geriau supraskite, kaip treniruotės paveikia jūsų kūną ir kiek laiko reikia norint po jų atsigauti, kad galėtumėte priimti bet kokį fizinio pasirengimo iššūkį.
  • Įmontuotas garsiakalbis ir mikrofonas - susieję laikrodį su išmaniuoju telefonu galėsite skambinti ir atsiliepti į skambučius tiesiog nuo riešo. Taip pat naudokite išmaniojo telefono balso asistentą, kad atsakytumėte į tekstinius pranešimus ir ne tik.
  • Integruotos sporto programos - stebėkite visus savo judėjimo būdus naudodamiesi daugiau nei 30 įkeltų GPS ir vidaus sporto programų, įskaitant ėjimą, bėgimą, dviračių sportą, plaukimą baseine, užsiėmimus neįgaliesiems ir ne tik.
  • Snaudimo aptikimas - automatiškai stebėkite arba registruokite savo miegą, kad sužinotumėte, kokią naudą jis teikia jūsų organizmui ir koks turėtų būti idealus jo laikas bei trukmė.
  • Neįgaliojo vežimėlio režimas - stebėkite savo vežimėlio stūmimus kiekvieną dieną2, taip pat gaukite įspėjimus apie svorio pokyčius, sporto programas ir treniruotes neįgaliųjų vežimėlių naudotojams ir ne tik.
  • Patarimai dėl organizmo paros ritmo sutrikimo nuskridus keletą laiko juostų - stebėkite savo miegą keliaudami ir gaukite asmeninių patarimų, kurie padės palengvinti skrydžio per kelias laiko juostas padarinius.

Sukurta tam, kad Išliktumėte stiprūs.

Galima užsisakyti:ELEME.lt – Internetinė parduotuvė