ELEME - Online store

Norite palaikyti reikiamą oro temperatūrą kiekviename kambaryje ir sumažinti šildymo sąskaitą? Sumontuokite Netatmo išmaniąją radiatoriaus šiluminę galvutę ir keiskite šildymo temperatūra pagal jūsų poreikį.

Taupykite šildymo energiją ir patogiai valdykite temperatūrą visame name, „Netatmo“ radiatoriaus termostato rinkinys padės lengvai ir patogiai sumažinti šildymo energijos sąnaudas iki 37%*. Su šiuo rinkiniu galite valdyti kambario temperatūrą tiesiai iš savo išmaniojo įrenginio – iš savo lovos ar net iš kito pasaulio krašto.

Šildymo režimą galite nustatyti pagal grafiką – Jums bus užduoti penki klausimai, remiantis kuriais bus sudaromas šildymo grafikas pagal Jūsų įpročius, visada užtikrinantis norimą temperatūrą. Termostatas reguliuoja temperatūrą priklausomai nuo to, kada atsibundate, einate į darbą, grįžtate namo ar miegate. Kiekviename kambaryje galite nustatyti sau komfortišką temperatūrą.

Nuotolinio valdymo sistema – valdykite viso namo šildymą tiesiai iš savo išmaniojo telefono. Reguliuokite šildymą pagal savo įpročius – šildykite ten, kur reikia ir tada, kada reikia. Kiekvieno kambario temperatūrą reguliuokite atskirai – norite, kad svetainėje būtų šilčiau, o miegamajame – vėsiau? Jokiu problemu. Atidaryto lango aptikimas – termostatui aptikus, kad patalpoje atidarytas langas, jis išjungia šildymą, kad neprarastumėte šilumos energijos. Išmanus valdymas – termostatas realiu laiku analizuoja patalpą ir reguliuoja šildymą priklausomai nuo saulės šviesos ir patalpos naudojimo realiu laiku. Naktinis režimas – taupykite energiją, kol miegate šildydami tik miegamuosius kambarius ir sumažindami šildymą likusioje namo dalyje. Padidinti – prireikus kambario temperatūrą galima laikinai padidinti iki trijų valandų. Dėl automatinės priežiūros funkcijos Netatmo termostatas praneš, kai reikia pakeisti baterijas arba kai bus pažeista šildymo sistema.

Tinkama temperatūra tinkamu laiku su Netatmo Starter Pack Smart Vožtuvais.

*Saltinis: vidinis tyrimas, vidutinis Netatmo Smart Thermostat savininky energijos sutaupymas Europoje nuo 2014 m. lapkricio mén. iki 2015 m. kovo mén., palyginti su namy ukiais, kuriuose naudojami jprastiniai neprogramuojami termostatai. Taupymas pagal salis: Belgija: 37%, Prancuzija: 31%, Vokietija: 37%, Italija: 39%, Ispanija: 42%, JK: 35%. https://static.netatmo.com/energy/save37.pdf


Pirkite prekę: Internetinė parduotuvė