ELEME - Online store

Garmin Index BPM Išmanusis kraujospūdžio matuoklis

Stebėkite savo sveikatą su šiuo lengvai naudojamu išmaniuoju kraujospūdžio matuokliu, kuris įtaisytame ekrane pateikia tikslius kraujospūdžio ir širdies ritmo matavimus.


Naujiena iš GARMIN


Džiaugiamės galėdami pristatyti naują GARMIN produktą – išmanųjį kraujospūdžio matuoklį Index™ BPM.

Su šiuo įrenginiu vartotojas turi galimybę naudotis GARMIN conncect mobiliąja programėle, padedančia susidaryti išsamesnį bendrą sveikatos vaizdą.


Pranašumas


Šis kompaktiškas, universalus įrenginys turi įmontuotą ekraną, leidžiantį akimirksniu peržiūrėti matavimus. Reguliuojamas rankogalis tinka įvairioms rankoms, nuo 22 iki 42 cm (9–17 colių) ir lengvai sulankstomas, kad būtų patogu laikyti ir nešiotis. Index BPM baterija veikia iki 9 mėnesių ir turi keturias AAA baterijas, kurias prireikus galima lengvai pakeisti.


Duomenų saugojimas


Jei sinchronizuojate matavimus su Garmin Connect paskyra, programėlėje galite peržiūrėti 7 dienų, 4 savaičių ir 1 metų ataskaitas ir eksportuoti jas PDF formatu, tai reiškia, kad visada galėsite palyginti vidinius matavimus.


Kraujospūdžio ir širdies ritmo matavimai


Tinkamai naudojant, šis išmanusis kraujospūdžio matuoklis matuoja kraujospūdį ir širdies ritmą. Galite atlikti vieną matavimą vienu metu arba tris matavimus iš eilės ir gauti vidutinį rezultatą.


Prekė prieinama: Eleme.lt